تبلیغات
Food & Beverage Management - سرویس امریکایی
Image Detail

 


قبل از آنکه به صورت اختصاصی وارد مبحث اصلی  شویم به برخی از نکات مهم اشاره می کنیم که در فهم و اجرای سرویس‌های سنتی و غیر آن کاربردهای فروانی دارند. این نکات عبارتند از :
1 ـ معمولاً ترتیب چیدمان ظروف بر روی میز بر اساس موقعیت افراد راست دست است.
2 ـ ترتیب چیدمان ظروف نشان دهندة چرخه غذایی و تناوب سرو آنها است.
3 ـ ظروف باید به گونه ای بر روی میز گذاشته شوند که از بروز هر گونه تصادف جلوگیری شود. از اینرو معمولاً ظروف بر اساس موقعیت میز و افراد دور آن چیده می شوند.
4 ـ دو نکته مهم درباره آداب و شیوه های صرف غذا وجود دارد:
1-4: چشم انداز غذا از منظر زیباشناختی
2-4: صرف غذا در سکوت و آرامش با رعایت این نکته که نباید مزاحم دیگران شد.
در مورد نکته اول باید گفت اگر غذا به زیبایی تزیین شود این پیام را القاء می کند که برای خود و افراد خانواده و یا مهمانان ارزش قائل هستیم.
5 ـ استاندارهایی درباره موضوعات مورد گفتگوی دور میز در هنگام سرو وعده های غذایی داریم. قبل از اشاره به این موضوع توجه شما را به دو نکته مرتبط جلب می کنیم:
1-5 : گفتگو در هنگام صرف وعده های غذایی باید با توجه به فضا و مناسبت انجام شود.
2-5 : نباید در هنگام صرف غذا درباره موضوعاتی گفتگو شود که حساسیت برانگیز است.
اما جوامع اروپایی به عنوان مرجع استانداردسازی موارد گفتگو دور یک میز معتقدند افراد غریبه ای که با یکدیگر غذا می خورند معمولاً دربارة این 3 موضوع سخن می گویند:
1) آب هوا 2) بچه ها 3) شرایط محیطی و از طرح 3 موضوع به شدت پرهیز می کنند :
1)سیاست 2) مذهب 3) انواع بیماری ها
نکات عمومی درباره سرویس آمریکایی قابل ذکر است:
(صبحانه/ناهار وشام)
چند نکته اساسی درباره سرویس آمریکایی قابل ذکر است:
1 ـ ظروف و اقلام مانند همة سرویس ها در مکانهای مشخصی قرار می‌گیرند.
2 ـ فنجان و نعلبکی برای سرو قهوه است.
3 ـ وقتی پیش غذا یا یک نوع سوپ سفارش داده شود ابتدا بشقاب اصلی را برداشته ، یک زیربشقابی جای آن قرار می دهیم ، سپس ظرف پیش غذا یا ظرف سوپ را روی آن می گذاریم.
4 ـ اگر قرار است برای مهمان خود در خانه سوپ سرو نمایید و یا مشتری در رستوان این سفارش را بدهد ، باید به همراه سوپ ، قاشق سوپخوری که دهانة آن گردتر و دستة آن از قاشق غذاخوری کمی کوتاه تر است آوره شود.
5 ـ مدل صبحانه در سرویس آمریکایی در اغلب نقاط جهان در رستوران ها و منازل مورد استفاده قرار می گیرد.
6 ـ سروس آمریکایی جنبة رسمی کمتری از دیگر سرویس های سنتی دارد.
7 ـ در سرویس آمریکایی غیر از سالاد، نان و کره، همه غذاها در بشقاب اصلی کشیده می شوند.
8 ـ در سرویس آمریکایی در وعده های صبحانه، ناهار و شام یک میزبان وظیفه سرو غذا را بر عهده دارد.
9 ـ مانند همة سرویس ها ، غذا از سمت چپ و نوشیدنی از سمت راست سرو می‌شود.
10 ـ در وعده های صبحانه /ناهار و شام آمریکایی اگر نوشیدنی و یا غذاهای خارج از عرف سرویس (چای ، آب میوه جات خاص و کمیاب ، تخم مرغ پخته و....) بخواهید باید سفارش بدهید.
11 ـ در سرویس شام آمریکایی می توان چاقوی کره خوری را درون بشقاب نان و کره هم قرار دارد.
12 ـ اگر سرو صبحانه / ناهار و شام چند قسمت داشته باشد، پس از سرو قسمت اول و جمع آوری ظروف، قسمتهای بعدی به ترتیب بر سر میز آورده می‌شوند.
13 ـ تقریباً همواره مهمان است که ترتیب ارائه سرویس را مشخص می‌کند .
14 ـ کاور صبحانه / ناهار آمریکایی به یک صورت بوده و با کاور شام متفاوت است.
صبحانه ـ ناهار آمریکایی
چیدمان ظروف سرویس صبحانه آمریکایی می تواند در شب قبل چه در رستوران و چه در منزل صورت بگیرد . در این صورت باید رومیزی یا یک پارچه بزرگ تمیز روی چیدمان کشید تا خاک بر روی آن ننشیند.
«صبحانه آمریکایی» در سه شکل قابل ارائه است:
1 ـ صبحانه کنتینانتال در دو نوع : الف ـ اصلی ب ـ معمولی
2 ـ بوفه سرد
3ـ صبحانه کامل
کاور صبحانه کنتینانتال اصلی
ـ کراسان داغ
ـ نان تست
ـ کره
ـ مربا / عسل
ـ قهوه
ظروف اصلی شام آمریکایی :
1 ـ دستمال سفره 2 ـ بشقاب اصلی 3 ـ دو عدد چنگال شام 4 ـ چاقوی شام 5 ـ چاقوی کره 6 ـ دوعدد قاشق چایخوری 7 ـ بشقاب نان و کره
8 ـ لیوان آب 9 ـ فنجان و نعلبکی 10 ـ ظرف سالاد



تاریخ : جمعه 6 آبان 1390 | 12:41 | نویسنده : Mansouripour 09153096473 | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.