تبلیغات
Food & Beverage Management - اندازه استاندارد میزو...

بعضی از اندازه ها که از سایت علمی هتلداری ایران سئوال شده به شرح زیر است:

  • اندازه میز رستوران                 ۹۰×۹۰
  • اندازه میز رستوران                 ۹۰× ۵/۱
  • اندازه میز كافی شاپ                ۸۰×۸۰

اندازه حوله هتل

  • حوله دست                                 ۳۵×۷۰
  • حوله دست                                ۴۰×۸۰ 
  • حوله حمام                                        ۶۵×۱۲۵
  • حوله  حمام                                       ۸۰×۱۴۰

اندازه تخت

  • تخت یکنفره   ۱×۲    
  • تخت  دو نفره     ۱۶۰×۲          
  • تخت دونفره         ۱۸۰×۲      

*تخت های دو نفره دیگر به اندازه های ۱۴۰×۲ و ۱۵۰×۲ نیز وجود دارد که استاندارد نیست

  • ارتفاع میز رسپشن۱۱۰ سانت             
  • ارتفاع میز رسپشن از داخل ۸۵ تا۹۰ سانت
  • سطح میز رسپشن ۵۵ تا۶۰ سانت

*توضیح اینکه میزهای رسپشن هتل چنانچه سیستم گردش كاركامپیوتری است،بایدبا توجه  به نوع هتل، انداره، درجه هتل طراحی نمود.متاسفانه بااینکه اکنون اکثرهتل ها سیستم کامپیوتری است

میزرسپشن  آنها با میز سیستم دستی یا همان روم رک هیچ تفاوتی ندارد

ارتفاع دیواركوب هادراتاق ها یا راهرو ها وكلیه قسمتها ی هتل  ۲ متر

ارتفاع چراغ بالای آینه دستشوئی ها  ۱۹۰ سانتی متر 

ارتفاع كلیه كلید های روشنائی و پریز هادرآشپزخانه های هتل ۱۲۰ سانتی متر

ارتفاع كلید و پریز برق در آشپزخانه های  اوپن یا PANTRY اتاقها ۱۱۰ سانتی متر

ارتفاع كلیدو پریز برق در كلیه سرویس ها  ۱۱۰ سانتی متر

ازتفاع كلیه پریز برق ها داخل اتاق ها  ۷۰ سانتی متر به غیر از پریز برق برای كولر (در صورتیكه برای هر اتاق كولر گازی پیش بینی می شود )

ارتفاع كلیدروشنا ئی درداخل اتاق ها ۱۱۰ سانتی متربجزسرتخت ها یا پاتختی كه همان ۷۰ سانت و تبدیل می باشد

برق نیمه شب تا صبح با لامپ ۱۵ درارتفاع ۷۰ سانت در هر ۵۰/۱ متر در راهرو ها این برق برای مواقع اضطرای نیز مورد استفاده قرار می گیرد

درهتلهای لوكس یا درجه بالا علاوه بر سشوار برقی ، بلندگو و دستگاه تلفن درداخل حمام ها نیز پیش بینی می شود.

در راهرو هتل ها هر ۴ تا ۵ متر یک پریز برق  بجز کنار آسانسور ها که برای دستگاه واکس کفش پیش بینی می شود  

در سقف سالن ها ،لابی ، رستوران ،کافی شاپ ، با فاصله هر ۴ متر یک بلند گو برای Paging پیش بینی می شود

درب ورودی اتاق های هتل ۸۵ سانت (باز شو) بدون در نظر گرفتن چار چوب در ب سرویس ها ۷۵ سانت

ارتفاع در ورودی اتاقها۲۲۰ سانت دستگیره در۹۰ سانت

ارتفاع پاتختی اتاق ها ۵۰ سانت

ارتفاع دستشویی ۸۵ سانت؛

ارتفاع پله ها ۱۶تا ۱۸ سانت

ارتفاع سقف آشپزخانه هتل ۵ متر

سردخانه۳۰ تن یعنی حدود ۶ متر مكعب (هر متر مكعب ۵ تن می شود)

برای حدود هر۵۰ تا ۷۰ اتاق یك كابین تلفن در لابی  کافی است .

دبی مصرف آب در هر۲۴ ساعت ۴۰۰ لیتر مصرف آب ریزی هر نفر؛ با احتساب آشپزخانه و لاندری .دوش کارکنان ،سونا و بخشهای دیگر هتل

یك مترمكعب برای هراتاق دبی مصرف آب محاسبه می شود. که با احتساب آشپزخانه و لاندری میباشد.

دوش کارکنان ، سوناو بخشهای دیگر هتل

برای هتل ۱۰۰ اتاقه ۴ستاره لوله انشعاب آب حدود یك و یك چهارم اینچ یا یك لوله ۱ اینچ برای۹۰ اتاق با منبع ذخیره ۸۰ هزار لیتر به بالا ؛ پیش بینی می شود در صورت آب مستقیم بدون منبع حداقل لوله ۳ اینچ؛ پیش بینی می شود.

البته بایدتوجه داشت كه منبع آب ذخیره بایدحدود یك سوم آن برای آتش پیش بینی شود كه فقط جهت مصرف آتش در منبع ذخیره می ماند وازآن استفاده نمی شود.

استاداصغر ژیــــان دربنــــــدی کارشناس هتلداری

تاریخ : سه شنبه 5 مهر 1390 | 12:45 | نویسنده : Mansouripour 09153096473 | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.