تبلیغات
Food & Beverage Management - فراپه هلو

فراپه هلو

فراپه هلو

مواد لازم:
پوره ی هلوی تازه یک پیمانه
بستنی وانیلی دو پیمانه
شیر یک پیمانه (250 میلی لیتر)
یخ خرد شده یک پیمانه

روش تهیه:

پوره ی هلو، بستنی وانیلی و شیر را در مخلوط کن بریزید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. سپس، یخ خرد شده را بیفزایید، دوباره مخلوط کن را روشن نمایید و مواد را بزنید تا زمانی که آب¬میوه پف کند؛ ولی دقت کنید که یخ ها نباید زیاد خرد شوند و زیر دندان نیایند. این نوشیدنی را در زمان سرو تهیه نمایید و بلافاصه میل کنید؛ چون اگر این نوشیدنی را داخل یخچال بگذارید حالت برفکی به خود می گیرد و طعم اصلی خود را از دست می دهد.

* فراپه به گروهی از نوشیدنی ها گفته می شود که در آن تکه های یخ همراه بستنی وجود دارد.

فراپه هلو

 


تاریخ : یکشنبه 27 شهریور 1390 | 07:32 | نویسنده : Mansouripour 09153096473 | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.